offert

få en kostnadsfri offert

Vi erbjuder tjänster av hög standard inom rengöring av bostäder, lägenheter, kontor, industrier och byggverkstäder. Våra tjänster är flexibla och anpassade till varje kunds individuella behov. Våra tjänster inom rengöring täcker Malmö och dess omgivningar (Skåne). Transportsektorn omfattar hela Sverige.

Vi på KenDassons Service & Flytt AB vet att en flytt ofta innebär mer jobb än man först tänkt sig. Med 10 års erfarenhet och en stor förmåga att skapa skräddarsydda lyftlösningar i Malmö med omnejd,  kan vi underlätta hela flyttprocessen. Vi finns där från packning till uppackning om ni vill, eller stöttar med bärhjälp i trapphuset om det bara är det ni behöver.

Nöjda kunder är vårt signum. 8 av 10 kunder kommer till oss tack vare rekommendation eller för att de redan anlitat oss tidigare. När våra referenser kallar oss hjälpsamma, effektiva, snabba, osannolikt billiga, proffsiga, serviceinriktade, trevliga eller positiva vet vi att vi gjort rätt.

Varmt välkommen med din förfrågning!

Genom att fylla i detta formulär godkänner du att KenDassons Service & Flytt AB behandlar dina uppgifter.

Om oss

Vi erbjuder tjänster av hög standard inom flytt och rengöring av bostäder, lägenheter, kontor, industrier och byggverkstäder. Våra tjänster är flexibla och anpassade till varje kunds individuella behov. 

Info

KenDassons Service & Flytt AB
Org.nr: 559114 – 3622

Företaget har F-skatt och ansvarsförsäkring.

kontakt